ΘΕΡΜΟΜΥΛ - Γ. & Δ.ΒΑΚΑΣ Ο.Ε. Έκδοση Κοινοχρήστων - Διαχείριση Κτιρίων - Διανομή Πετρελάιου
 
 
 
50 χρόνια μαζί σας!
 
 
 
 
Διαχείριση Κτιρίων
 
Διανομή Πετρελαίου
 
 
 
 
 
Προσφορά

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, καθώς και την υπηρεσία για την οποία ενδιαφέρεστε!
 
 
ΘΕΡΜΟΜΥΛ - Γ. & Δ.ΒΑΚΑΣ Ο.Ε. Έκδοση Κοινοχρήστων - Διαχείριση Κτιρίων - Διανομή Πετρελάιου
 
Ζεστά
Φθηνά
και υπεύθυνα!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΘΕΡΜΟΜΥΛ - Γ. & Δ.ΒΑΚΑΣ Ο.Ε. Έκδοση Κοινοχρήστων - Διαχείριση Κτιρίων - Διανομή Πετρελάιου
 
Φιλικής Εταιρίας 49
546 21 Θεσσαλονίκη
 
Τηλέφωνο: +302310238200
 
Κινητό τηλέφωνο: +306972928111
 
 
booked.net

 
 
 
 

Διαχείριση Κτιρίων - ΘΕΡΜΟΜΥΛ στη Θεσσαλονίκη

 
Η εταιρεία ΘΕΡΜΟΜΥΛ στη Θεσσαλονίκη, έχοντας όλη την απαραίτητη εξειδίκευση και δυνατό σύμμαχο την πολυετή εμπειρία της , μπορεί να σας απαλλάξει μια για πάντα από δύσκολες καταστάσεις.

Σας παρέχουμε:

  • Την έκδοση των κοινοχρήστων δαπανών και τη διανομή των ειδοποιητηρίων σε κάθε διαμέρισμα/γραφείο/κατάστημα.
  • Την είσπραξη τους σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, ενώ σε περίπτωση που απουσιάζετε, προχωρούμε σε είσπραξη από χώρο που σας εξυπηρετεί, κατόπιν υπόδειξής σας. Επίσης, η καταβολή των οφειλομένων κοινοχρήστων μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τράπεζα.
  • Την πληρωμή των κοινόχρηστων λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΑΘ) και των συνεργείων – συνεργατών (για καθαριότητα, συντ. ανελκυστήρα κ.λ.π.).
  • Την μέτρηση της στάθμης του πετρελαίου, σε περίπτωση κεντρικής θέρμανσης, την προμήθεια πετρελαίου (η ΘΕΡΜΟΜΥΛ είναι η μόνη εταιρία διαχείρισης κοινοχρήστων δαπανών στην πόλη μας που διανέμει πετρέλαιο με δικά της βυτία, και όχι με συνεργαζόμενους προμηθευτές, σε κεντρικές και ατομικές μονάδες και σε τιμές χονδρικής).
  • Τη συνδρομή μας για την καλή λειτουργία της πολυκατοικίας (εξώθυρα, θυροτηλέφωνα κ.λ.π.) με τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων
  • Την αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση
  • Την ενημέρωση των ενοίκων /συνιδιοκτητών για όποια ζημία ή βλάβη παρατηρηθεί, καθώς και την αποκατάσταση της από αρμόδιο συνεργείο, εφόσον μας ζητηθεί.
  • Τη δωρεάν έκδοση βεβαιώσεων εξόδων για τις φορολογικές δηλώσεις.

Η εικοσαετής παρουσία μας στο χώρο της έκδοσης και διαχείρισης των κοινοχρήστων λογαριασμών εξασφαλίζει την αξιόπιστη διαχείριση του ταμείου σας.

Επιπλέον, με την υπογραφή συμφωνητικού διαχείρισης και για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η συνεργασία μας, η πολυκατοικία σας ασφαλίζεται με συμβόλαιο αστικής ευθύνης διαχειριστού, (στην ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ) για όποια ζημία ή βλάβη προκληθεί στους έσω και έξω κοινόχρηστους χώρους εξ’ υπαιτιότητας της πολυκατοικίας, ύψους έως 61.000.00€ ετησίως.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση κτιρίων καθώς και για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, εδώ